VIP STIKI – personalizirano iskanje

Ujemanja za vas iščemo s pomočjo Osebnih predstavitev s fotografijami
 
 • Si želite spoznati osebo, ki že vnaprej ve, da bi se rada spoznala z vami?
 • Želite vedeti, kakšna je oseba, s katero se ujemate, še preden vama posredujemo kontakte?
 • Želite videti, kako ta oseba izgleda na fotografijah?
 • Želite vedeti, kaj si ta oseba želi v partnerstvu in kaj ji je pomembno v življenju?


Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ne odlašajte.

Vabimo vas, da se prijavite v iskanje oseb, s katerimi se ujemate, s pomočjo personalizirane storitve VIP STIKI.

Storitev VIP STIKI je nadgradnja storitve MATCH – posredovanje kontaktov, saj je pri storitvi VIP STIKI iskanje za vas še bolj personalizirano. Osebe, s katerimi se ujemate, za vas iščemo s pomočjo Osebnih predstavitev s fotografijo*. Ujemanja za vas iščemo med vsemi osebami v naši bazi.

Tako lahko za vas poiščemo točno take osebe, ki si glede na vašo osebno predstavitev s fotografijo želijo spoznati osebo, kot ste vi. Vi pa izberete, s katerimi od teh oseb bi se glede na njihovo osebno predstavitev s fotografijo želeli spoznati.
 

*Osebna predstavitev s fotografijo vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, regijo, izobrazbo, višino, tip postave, informacije o otrocih, veri, prehrani, navadah kajenja in uživanja alkohola ter astrološko znamenje. Vsebuje tudi besedilni opis osebe in njene želje glede partnerstva, hobije, značajske lastnosti in vrednote, informacije o osebnosti (introvertirana ali ekstrovertirana) in jezike ljubezni. Poleg tega vsebuje informacije o poklicu osebe, treh stvareh, v katerih resnično uživa, ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja. Na koncu pa še besedilno predstavitev osebe in njene želje glede partnerja.
 

Zaupajte strokovnjakom za povezovanje samskih, da vam z matchmaking algoritmom in intuitivnim občutkom na podlagi dolgoletnih izkušenj pomagamo izbrati osebo, s katero se ujemate.

Profili oseb so preverjeni. Sodelovanje z nami je popolnoma diskretno. Vašega profila ne objavljamo nikjer javno, pošiljamo ga le tistim osebam, s katerimi se ujemate in so v naši bazi iskalcev.

Če v obdobju enega leta ne uspemo posredovati vaše Osebne predstavitve s fotografijo osebam, ki so kompatibilne z vami, vam povrnemo 100 % vašega vplačila.

Če v obdobju enega leta prejmemo več zavrnitev od oseb, ki smo jih označili kot kompatibilne z vami, vam povrnemo sorazmerni del vašega vplačila.

Storitev se šteje za uspešno opravljeno, ko oba udeleženca izrazita željo za izmenjavo kontaktnih podatkov na podlagi posredovane osebne predstavitve s fotografijo.

Kaj pravite, je že čas za novo poglavje v vašem življenju?

Čas za novo poznanstvo?

Čas za novo zgodbo?

Smo strokovnjaki, ki na področju povezovanja samskih delujemo že od leta 2010.

Potrudili se bomo, da bomo tudi za vas poiskali osebe, s katerimi se ujemate.

Še prej pa izpolnite spletni vprašalnik, ki nam bo pri iskanju v veliko pomoč.

Ste vedeli?

S storitvijo VIP STIKI - personalizirano iskanje smo začeli že leta 2015, a smo jo ponudili le izbranim osebam.

V tem času smo povezali že več kot 1300 oseb.


 
"Sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (angl. Matchmaker) je v današnjem času najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za samske, ki so pripravljeni najti svojo ljubezen. 

Za doseganje uspeha naših strank združujemo preizkušene pristope matchmakinga, intuitivni občutek za ljudi ter naše dolgoletne izkušnje na področju povezovanja samskih oseb."

Mag. Ninka Slapnik, CEO


14 korakov do srečanja z osebo, s katero se ujemate

 1. Registrirajte se na naši spletni strani in v obrazcu za registracijo obkljukajte način iskanja VIP STIKI – personalizirano iskanje.
   
 2. Po registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno stran in desno zgoraj v polju MOJ RAČUN izpolnite spletni vprašalnik v celoti ter dodajte vsaj 4 svoje fotografije v dobri ločljivosti.
   
 3. Napišite nam e-sporočilo na info@matchme.si, da se dogovorimo za začetek iskanja primerne osebe za vas.
   
 4. Po e-pošti in SMS-u vam pošljemo navodila za plačilo storitve (240 €; cena vključuje 22% DDV) in v potrditev tudi dostop do vaše oblikovane Osebne predstavitve s fotografijo. 
   
 5. Na dan plačila storitve, se šteje eno-letno obdobje iskanja. 
   
 6. Ko nam vašo Osebno predstavitev s fotografijo dokončno potrdite, jo pošljemo samo tistim osebam, s katerimi se ujemate (glede na vaš in njihov izpolnjen spletni vprašalnik). 
   
 7. Z osebami, ki bodo želele navezati stik z vami, bomo samo za vas oblikovali njihove Osebne predstavitve s fotografijo.
   
 8. Poslali vam bomo dostop do njihovih Osebnih predstavitev s fotografijo, vi pa se boste odločili, s katerimi osebami naj vas povežemo. Predstavitve pošiljamo eno za drugo, ne vseh naenkrat.
   
 9. Kontakt osebe vam pošljemo le v primeru, če se na podlagi Osebnih predstavitev s fotografijo za izmenjavo kontakta odločite tako vi kot tudi oseba, s katero se ujemate. Ob posredovanem kontaktu se storitev VIP STIKI zaključi razen, če bi si želeli, da srečanje za vaju organiziramo mi. Več si lahko preberete pri dodatnih storitvah.
   
 10. Kontakt osebe, s katero se ujemate, boste prejeli po e-pošti. Tako vam kot osebi, s katero se ujemate, pošljemo telefonsko številko. Priimka in e-naslova ne pošiljamo.
   
 11. Ko prejmete kontaktni podatek, imate dva dni časa za navezovanje stika po SMS-u ali telefonskem klicu. Nato pa se čim prej dogovorite za srečanje v živo. Vedno predlagamo, da prvi v stik stopi moški.
   
 12. Storitev VIP STIKI vam omogoča, da v roku dvanajstih mesecev (enega leta) prejmete največ pet Osebnih predstavitev s fotografijo tistih ujemajočih se oseb, ki so že vnaprej potrdile, da bi se rade srečale z vami.

  Če potrdite eno izmed petih oseb in ta ista oseba potrdi vas, vama posredujemo kontakte in storitev je tako zaključena.

  Če vi zavrnete pet oseb, se storitev za vas konča, mi pa vam vrnemo 50 % vplačanega zneska (120 €), zadržimo 120 €.

  Če pet oseb zavrne vas, vam vrnemo 50 % vplačanega zneska (120 €), zadržimo 120 €.
  Če štiri osebe zavrnejo vas, vam vrnemo 60 % vplačanega zneska (144 €), zadržimo 96 €.
  Če tri osebe zavrnejo vas, vam vrnemo 70 % vplačanega zneska (168 €), zadržimo 72 €.
  Če dve osebi zavrneta vas, vam vrnemo 80 % vplačanega zneska (192 €), zadržimo 48 €.
  Če ena oseba zavrne vas, vam vrnemo 90 % vplačanega zneska (216 €), zadržimo 24 €.

  Za potrditev števila zavrnitev uporabljamo anonimizirane identifikatorje, skladno z varstvom osebnih podatkov. 

  V kolikor v obdobju enega leta od vašega vplačila storitve ne uspemo najti nobenega ujemanja za vas, tj. da vašo predstavitev ne posredujemo nikomur, vam vrnemo celoten znesek (240 €), zadržimo 0 €.

  Če se med procesom eno-letnega iskanja odločite prekiniti sodelovanje z nami, vam zagotavljamo vračilo sorazmernega dela vplačila glede na do takrat opravljeno iskanje.

  Če se med procesom eno-letnega iskanja zaradi nekorektnega odnosa odločimo prekiniti sodelovanje z vami mi, vam prav tako zagotavljamo vračilo sorazmernega dela vplačila glede na do takrat opravljeno iskanje.

  Račun za opravljeno plačilo vam pošljemo vedno po opravljeni storitvi.
   
 13. Če bi želeli, da storitev VIP STIKI še naprej opravljamo za vas, se postopek začne znova – pod istimi pogoji.
   
 14. Ta storitev ne zagotavlja, da boste spoznali partnerja svojega življenja, zagotavlja pa, da vas povežemo z osebami, s katerimi se glede na izpolnjeni spletni vprašalnik in glede na Osebne predstavitve s fotografijo ujemate ter predhodno vzajemno potrdite, da želite spoznati drug drugega.

Osebna predstavitev s fotografijo vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, regijo, izobrazbo, višino, tip postave, informacijo o otrokih, vero, prehrano, informacijo o navadah kajenja in uživanja alkohola ter astrološko znamenje. Vsebuje pa tudi besedilni opis osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati. Vsebuje pa tudi vse označene hobije, značajske lastnosti in vrednote. Poleg tega vsebuje tudi informacijo o osebnosti (introvertirana ali ektravertirana) in izbrane jezike ljubezni. V Osebni predstavitvi s fotografijo vam razkrijemo tudi, kaj je oseba po poklicu, katere so tri stvari, v katerih resnično uživa ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja. In za konec vam podamo tudi besedilno predstavitev osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati.

Prednosti storitve VIP STIKI - personalizirano iskanje

Sodelovanje v storitvi VIP STIKI ima veliko prednosti.

Če si jih podrobno preberete, boste videli, da s sodelovanjem ne morete ničesar izgubiti. Vsekakor lahko le pridobite.

Še več kot to!

Obstaja velika verjetnost, da vas povežemo z osebo, s katero se zelo lepo ujemate v najbolj pomembnih vidikih vašega življenja.

Prednosti so:

Personalizirana storitev, v kateri sami izberete tiste osebe, s katerimi se ujemate in za katere že veste, da bi vas rade spoznale.

 Popolna optimizacija vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate – to namesto vas opravimo mi.

  VIP STIKI so odlična priložnost za spoznavanje le tistih oseb, ki z vami želijo navezati stik. Ta storitev vam omogoča, da se izognete morebitnim zavrnitvam.

 Učinkovita in enostavna priložnost, da spoznate osebe, s katerimi se ujemate.

 Diskretnost spoznavanja.

 Ni lažnih profilov kot na nekaterih spletnih portalih.

 Stik lahko navežete še isti dan po prejemu kontaktov.

 Če želite, lahko srečanje v živo (ali preko Zooma) z osebo, s katero se ujemate, organiziramo tudi mi.

 S sodelovanjem pri storitvi VIP STIKI - personalizirano iskanje lahko naročite katero koli našo dodatno storitev.

 S pomočjo te storitve smo povezali že več kot 1300 oseb.

In dodatne storitve?

Prepričani smo, da boste nad našimi dodatnimi storitvami navdušeni prav tako kot mi. Z največjim veseljem jih organiziramo za vas. 
 • Organiziran zmenek
 • Akcijski načrt za zmenke
 • Kavica z Ninko
 • Individualno svetovanje
 • Poskusni zmenek
 • Spremstvo za družabne dogodke
 • Rent-a-dancer
 • Pomoč pri spoznavanju (WingMan oz. WingWoman)*
 • Profesionalno fotografiranje
 • Stilsko svetovanje
 • Ličenje
 • Astrološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Djotiš svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Numerološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala

*WingWoman ali WingMan je oseba (moški ali ženska), ki vas lahko spremlja na zabavi ter vam pomaga iskati priložnosti za stik z osebami, ki so vam všeč.

Več o dodatnih storitvah si lahko preberete tukaj.

Izjave in mnenja

 • Ninka, hvala, ker si me povabila v storitev VIP STIKI pred nekaj leti. Moram reči, da sem pri tebi šele videl, kaj pomeni dobra storitev za spoznavanje. Ob uporabi različnih aplikacij in on-line spletnih strani vidim, da mi tak način res najbolj ustreza za iskanje potencialnih partneric. Hvala! - Gorazd
   
 • S storitvijo VIP STIKI sem končno našla nekoga, s katerim se ujemava na toliko ravneh. Pred tem sem bila skeptična glede online spoznavanja, a tukaj je bilo vse tako diskretno in profesionalno. Hvala ekipi za to izjemno izkušnjo! - Mojca
   
 • Draga Nina, VIP STIKE zame opravljaš že nekaj časa in moram reči, da je to najboljša možna opcija za samske. Dogodki za Samske so čudoviti, ker se zraven še veliko dogaja, VIP STIKI pa so nadgradnja, vidna izboljšava, ki pomaga povezati točno take osebe, ki so nam okej. Hvala za tvoj trud, čas in angažma. Se vidi, da delaš s srcem. - Bor
   
 • Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Osebni pristop, velik nabor samskih, profesionalno iskanje partnerjev, posredovanje verodostojnih in preverjenih kontaktov. Same pohvale! - Anja
   
 • Ko si samski, je čas da se spoznavaš z novimi ljudmi. In če nimaš časa, ti lahko pri tem zelo dobro pomagajo VIP STIKI. Prijaviš se, izpolniš spletni vprašalnik, nato pa zate drugi iščejo primerno partnerko, ki si ji všeč tudi sam. Gre torej za osebno preverjanje »všečnosti«, kar mi je zelo všeč. Ko se odločiš, da želiš izmenjati kontakte, je čas samo še za zmenek v živo. Pa še to ti ga lahko organizira Ninka, lepega in romantičnega. Res odlična ideja in storitev! - Urban
   
 • Po več neuspelih poskusih spoznavanja sem se odločila za VIP STIKE. In ne morem verjeti, kako hitro sem spoznala čudovitega moškega. Postala sva dobra prijatelja, morda se razvije še kaj več. Vaša storitev je res vrhunska! - Maja
   
 • Tak način spoznavanja je zelo dober, saj gre za preverjene osebe. Pri VIP STIKIH se ti posvetijo in prek svojega programa skušajo poiskati tiste osebe, ki se s tabo najbolje ujemajo. Priporočam tudi drugim samskim. - Peter  
   
 • VIP STIKI so mi omogočili, da sem spoznala nekoga, ki ima enake vrednote in cilje kot jaz. Po več letih iskanja sem končno našla osebo, ki je prava zame. Vaša storitev je bila ključna pri tem. Hvala vam iz srca! - Ana

Kaj pravite?

Je že čas, da preizkusite svojo srečo v ljubezni? 

Povezali smo že več kot 25.000 samskih in zaradi tega so se oblikovale mnoge čudovite zgodbe.

Če je uspelo njim, zakaj ne bi še vam?

Le zakaj ne bi začeli pisati nove zgodbe tudi vi?

Če boste sledili zgornjim 14 korakom, kako sodelovati pri storitvi VIP STIKI - personalizirano iskanje, ste že na zelo dobri poti do srčno bogatejšega življenja. 

Upamo seveda, da do življenja v dvoje.