PREMIUM STIKI - celostna individualna storitev


Verjamemo, da točno veste, kaj si želite in predvsem ne želite več izgubljati svojega dragocenega časa za iskanje svoje boljše polovice.

Storitev PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev je najbolj celostna, diskretna in poglobljena storitev v naši ponudbi. Lahko vam zatrdimo, da je zato tudi najuspešnejša. 

Za vas bo osebe, s katerimi se ujemate, iskala strokovnjakinja za povezovanje samskih mag. Ninka Slapnik, ki je v 10 letih povezovanja samskih med seboj spoznala in povezala že več kot 25.000 ljudi. 

Povejte ...

 • Želite izvedeti, s katerimi osebami se ujemate, nato pa sami izbrati tiste osebe, ki so vam najbolj všeč?
 • Vam diskretnost pri iskanju partnerja pomeni veliko?
 • Želite, da se vam pri iskanju posveti strokovnjakinja za povezovanje samskih, mag. Ninka Slapnik, ki je v več kot 10 letih povezala že več kot 25.000 oseb?
 • Nimate časa ali motivacije za aktivno spoznavanje novih ljudi?
 • Imate občutek, da iskanje partnerja po spletu ni primerno za vas?

Če ste na vsaj eno vprašanje odgovorili pritrdilno, ne odlašajte.

Vabimo vas, da se prijavite v iskanje oseb, s katerimi se ujemate, in to s pomočjo celostne in poglobljene storitve PREMIUM STIKI.

Zaupajte strokovnjakom za povezovanje samskih, da vam z match making algoritmom in intuitivnim občutkom glede na dolgoletne izkušnje pomagamo izbrati osebo, s katero se ujemate.

Profili oseb so preverjeni. Sodelovanje z nami pa je popolnoma diskretno. 

Če vam kontakta osebe, s katero se ujemate, ne pošljemo v dvanajstih mesecih (enem letu), vam drugi del plačila v celoti vrnemo. Kontakt osebe vam pošljemo le v primeru, če se, na podlagi Osebnih predstavitev s fotografijami, za izmenjavo kontakta odločite tako vi kot oseba, s katero se ujemate.
  
Kaj pravite, je že čas za novo poglavje v vašem življenju? 

Čas za novo poznanstvo? 

Čas za novo zgodbo?

Smo strokovnjaki, ki na področju povezovanja samskih delujemo že več kot 10 let.

Potrudili se bomo, da bomo tudi za vas poiskali osebe, s katerimi se ujemate. Še prej pa izpolnite spletni vprašalnik, ki nam bo pri iskanju v veliko pomoč.

Ujemanja za vas iščemo med vsemi osebami v naši bazi.

Ste vedeli?

S storitvijo PREMIUM STIKI smo začeli že leta 2015, a smo jo ponudili le izbranim osebam. 

V tem času smo na tak način povezali že več kot 500 oseb.

"Sodelovanje s strokovnjakom za povezovanje samskih (angl. Matchmaker) je v današnjem času najbolj proaktivna in življenjsko pomembna priložnost za samske, ki so pripravljeni najti svojo ljubezen. 

Za doseganje uspeha naših strank združujemo preizkušene pristope matchmakinga, intuitivni občutek za ljudi ter naše dolgoletne izkušnje na področju povezovanja samskih oseb."

Mag. Ninka Slapnik, CEO


16 korakov do srečanja z osebo, s katero se ujemate

 1. Registrirajte se na naši spletni strani in v obrazcu za registracijo obkljukajte način iskanja PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev.
   
 2. Po registraciji se s svojim uporabniškim imenom in geslom prijavite v našo spletno stran ter desno zgoraj v polju MOJ RAČUN izpolnite spletni vprašalnik v celoti ter dodajte svoje dodatne fotografije v dobri resoluciji.
   
 3. Napišite nam e-sporočilo na info@matchme.si, da se dogovorimo za individualni pogovor (v živo ali preko Zooma) z mag. Ninko Slapnik, strokovnjakinjo za povezovanje samskih in s tem začetek iskanja primerne osebe za vas.
   
 4. Po e-pošti in SMS-u vam pošljemo navodila za plačilo storitve v dveh delih. Prvi del je plačilo za individualni pogovor (60 €; cena vključuje 22% DDV), ki se ga opravi pred začetkom pogovora. Drugi del (530 €; cena vključuje 22% DDV) pa se opravi po tem, ko se vi in vaša ujemajoča se oseba, glede na vajini Osebni predstavitvi s fotografijami, strinjata za posredovanje kontakta. Če vam kontakta osebe, s katero se ujemate, ne pošljemo v dvanajstih mesecih (enem letu), vam drugi del plačila v celoti vrnemo.
   
 5. V poglobljenemu intervjuju se opredeli, kaj točno si želite v partnerstvu, kakšne so vaše izkušnje in na kaj je treba biti še posebej pozoren pri iskanju osebe, ki vas lahko v prihodnje spremlja na življenjski poti. Da bi res našli pravo osebo, s katero se ujemate, boste po želji opravili tudi poglobljen psihološki test osebnosti.
   
 6. Po intervjuju se začne iskanje. Zaradi zagotavljanja zasebnosti vseh naših strank, osebe, s katerimi se ujemate, najprej pokličemo in jih povprašamo, ali vam lahko pošljemo njihovo Osebno predstavitev s fotografijami. Glede na to, da so v naši bazi le osebe, ki iščejo ujemajoče se osebe in glede na to, da imate s to osebo ujemanja, verjamemo, da bo oseba ta korak potrdila. Če se torej strinja, vam pošljemo njeno Osebno predstavitev s fotografijami, vi pa se odločite, ali vam ta oseba odgovarja.
   
 7. Če želite s to osebo priti v stik, tudi njej pošljemo vašo Osebno predstavitev s fotografijami, na podlagi katere se tudi sama odloči, ali vas želi spoznati.
   
 8. Če nam oseba dokončno potrdi, da bi vas rada spoznala, vam po e-pošti in SMS-u pošljemo njene podatke. Tako vam kot tudi osebi, s katero se ujemate, pošljemo, poleg vseh podatkov iz Osebne predstavitve s fotografijami, tudi naslednje podatke: ime, starost, regija, telefonska številka. Priimka in e-naslova ne pošiljamo.
   
 9. Ko prejmete kontaktne podatke, imate dva dni časa za navezovanje stika po SMS-u ali telefonskem klicu. Nato pa se čim prej dogovorite za srečanje v živo.
   
 10. Vsakemu, ki se odloči za storitev PREMIUM STIKI, posredujemo povratne informacije o preteklem srečanju, ki nam jih posreduje oseba, s katero se ujemate. Tako boste lahko še bolje pripravljeni na naslednji zmenek s to osebo – če si boste tega še vedno želeli.
   
 11. Če želite, lahko vajino srečanje v živo (ali preko Zooma) organiziramo mi. Več si preberite v dodatnih storitvah.
   
 12. Storitev PREMIUM STIKI vam omogoča, da prejmete največ pet Osebnih predstavitev s fotografijami tistih oseb, s katerimi se ujemate glede na vaše želje. Če zavrnete vseh pet oseb, s katerimi se ujemate, se storitev za vas konča, mi pa vam vrnemo polovico vašega drugega vplačanega zneska. Če bi želeli, da storitev PREMIUM STIKI še naprej opravljamo za vas, se postopek začne znova – pod istimi pogoji.
   
 13. Kontakt osebe vam pošljemo le v primeru, če se na podlagi Osebnih predstavitev s fotografijami za izmenjavo kontakta odločite tako vi kot tudi oseba, s katero se ujemate. 
   
 14. V kolikor se z osebo po zmenku v živo izkaže, da se zgodba žal ne bo nadaljevala, imate na voljo dve možnosti. Za vas iščemo naprej po enakem postopku ali pa s sodelovanjem zaključimo in vam vrnemo polovični znesek drugega nakazila. 

  Če za vas iščemo še naprej in se izkaže, da se tudi z drugo osebo, s katero imate ujemanja in s katero sta oba vzajemno potrdila posredovanje kontaktov glede na vajini Osebni predstavitvi s fotografijami, ne izide, se naša PREMIUM STIKI storitev zaključi.

  Na voljo imate dve možnosti. Ujemanja lahko iščemo še naprej za doplačilo (pogoji in cena so enaki ceni PREMIUM STIKI brez cene individualnega pogovora) ali pa zaključimo in vam vrnemo četrtinski znesek drugega nakazila.
   
 15. Če vam v roku v dvanajstih mesecev (enem letu) ne pošljemo nobene Osebne predstavitve s fotografijami ujemajoče se osebe, vam vrnemo celotni znesek drugega nakazila.
   
 16. Ta storitev ne zagotavlja, da boste spoznali življenjskega partnerja. Zagotavlja pa, da vas povežemo z osebami, s katerimi se, glede na izpolnjeni spletni vprašalnik in glede na Osebne predstavitve s fotografijami, ujemate in predhodno tudi vzajemno potrdite, da želite spoznati drug drugega.

Osebna predstavitev s fotografijo vsebuje naslednje podatke: fotografijo, ime, starost, regijo, izobrazbo, višino, tip postave, informacijo o otrokih, vero, prehrano, informacijo o navadah kajenja in uživanja alkohola ter astrološko znamenje. Vsebuje pa tudi besedilni opis osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati. Vsebuje pa tudi vse označene hobije, značajske lastnosti in vrednote. Poleg tega vsebuje tudi informacijo o osebnosti (introvertirana ali ektravertirana) in izbrane jezike ljubezni. V Osebni predstavitvi s fotografijami vam razkrijemo tudi, kaj je oseba po poklicu, katere so tri stvari, v katerih resnično uživa ter kaj bi oseba naredila, če bi imela neskončno časa in denarja. In za konec vam podamo tudi besedilno predstavitev osebe in njene želje glede osebe, ki jo želi poznati.

Prednosti storitve PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev

Sodelovanje v storitvi PREMIUM STIKI ima veliko prednosti.

Če si jih podrobno preberete, boste videli, da s sodelovanjem ne morete ničesar izgubiti. Vsekakor lahko le pridobite …

Še več kot to!

Obstaja velika verjetnost, da vas povežemo z osebo, s katero se zelo dobro ujemate v najbolj pomembnih vidikih vašega življenja in s katero zelo verjeto začnete oblikovati čudovito ljubezensko zgodbo v dvoje.

Prednosti so:

 Najbolj poglobljena in personalizirana storitev, pri kateri imate vse niti v rokah prav vi.

  Vi izberete, katere osebe, s katerimi se ujemate, so vam všeč.

 Gre za popolno optimizacijo vašega časa pri iskanju oseb, s katerimi se ujemate - to namesto vas opravimo mi.

 Vaša diskretnost je na prvem mestu. 

 Zaradi poglobljenega intervjuja s strokovnjakinjo za povezovanje samskih lahko še učinkoviteje določimo, kaj točno si želite v partnerstvu, kakšnih izkušenj si več ne želite in na kaj moramo biti pri iskanju še posebej pozorni. Vse to upoštevamo pri iskanju osebe za vas.

 Stik lahko navežete še isti dan po prejemu kontaktov.

  Če želite, lahko srečanje v živo (ali preko Zooma) z osebo, s katero se ujemate, organiziramo tudi mi.

  Po vajinem prvem zmenku vam javimo povratno informacijo o uspešnosti srečanja od vaše ujemajoče se osebe. Z vami smo vse dokler potrebujete našo usmeritev.

 S sodelovanjem pri storitvi PREMIUM STIKI – celostna individualna storitev lahko naročite katero koli našo dodatno storitev.

 S pomočjo te storitve smo povezali že več kot 500 oseb.

In dodatne storitve?

Prepričani smo, da boste nad našimi dodatnimi storitvami navdušeni prav tako kot mi. Z največjim veseljem jih organiziramo za vas. 

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
 • Organiziran zmenek
 • Akcijski načrt za zmenke oz. Osebno svetovanje
 • Poskusni zmenek
 • Spremstvo za družabne dogodke
 • Rent-a-dancer
 • Pomoč pri spoznavanju (WingMan oz. WingWoman)*
 • Profesionalno fotografiranje
 • Stilsko svetovanje
 • Ličenje
 • Astrološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Djotiš svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala
 • Numerološko svetovanje za odkrivanje osebnega in partnerskega potenciala

*WingMan ali WingWoman je oseba (moški ali ženska), ki vas lahko spremlja na zabavi ter vam pomaga iskati priložnosti za stik z osebami, ki so vam všeč.

Več o dodatnih storitvah si lahko preberete tukaj.

Izjave in mnenja

 • Individualni pogovor z vami je bil zelo sproščen in prijeten. Ja tudi jaz mislim, da bova odlično sodelovali znotraj PREMIUM STIKOV. Kot sem omenila mi veliko pomeni osebni pristop. In po današnjem pogovoru z vami čutim, da sem se pravilno odločila, da izberem vašo Agencijo. Vaš pristop je zelo profesionalen. Dobila sem nov zagon in upanje, da kljub težkemu obdobju, ki je za mano, po tej poti najdem osebo, s katero bova skupaj krmarili po poti življenja. Simona
   
 • Kar nekaj časa sem potreboval, da sem se prijavil na agencijo za stike MATCHMe.si. Ostale agencije mi nekako niso ležale pri srcu in sem se prav odločil tako kot sem se.  
  Pogovor z vami mi je bil izredno všeč, ljubezniv, odkrit in še bi lahko našteval. Ste prava profesionalka na tem področju, to sem občutil v najinem pogovoru, o tem ni nobenega dvoma.  
  Kot sama storitev PREMIUM stiki mi je zelo všeč, ker je tudi poglobljena osebna predstavitev oseb, ki so ti všeč.
  Sem pač šele bolj na začetku, sem pa obtimist in prepričan, da si bom našel sorodno dušo ali vsaj podobno. 
  Skratka, Ninka, zelo se trudite, prizadevate in se zavzamete pri iskanju ujemajočih se oseb in sem prepričan, da se še boste. 
  To storitev priporočam tudi drugim samskim, ne bo jim žal. 
  Lep pozdrav,
  Bojan
   
 • Kako naj svoje vtise strnem v nekaj stavkov? S pomočjo vaše storitve PREMIUM STIKI sem spoznal čudovito žensko, ki je danes moja partnerka. Prej sem že bil poročen, a nikoli nisem čutil take harmonije, kot jo čutim sedaj z mojo Anko. Vesel sem, da sem vas našel in da ste v vašem naboru dam poiskali prav tako, ki sem si jo želel. Hvala. Tilen
   
 • Krasna spletna, ampak zelo osebna storitev, kjer se ti posvetijo in vzamejo čas za to, da ti najdejo osebo, s katero se ujemaš. Če bi ocenjevala, bi dala 5 zvezdic od petih. Hvala za vašo PREMIUM storitev! Iskreno priporočam tudi drugim samskim. Tina
   
 • Zadeva je na nivoju. Kaj boljšega boste v Sloveniji težko našli. Osebni pristop, velik nabor samskih, profesionalno iskanje partnerjev, posredovanje verodostojnih in preverjenih kontaktov. Same pohvale! Anja
   
 • Z Ninko sva takoj vzpostavili odprt in prijeten pogovor. Takoj sem začutila, da ji lahko zaupam. Odziva se srčno in strokovno. Verjamem, da se bo poglobljeno lotila mojega primera. To je dejavnost, kjer so etika, morala in srčnost visoko na prvih mestih. Imam izkušnjo in vem, da konkurenca ne deluje tako. Tudi zato, sodelovanje z Ninko toplo priporočam:). Maja
   

Kaj pravite?

Je že čas, da preizkusite svojo srečo v ljubezni? 

Povezali smo že več kot 25.000 samskih in zaradi tega so se oblikovale mnoge čudovite zgodbe.

Če je uspelo njim, zakaj ne bi še vam?

Le zakaj ne bi začeli pisati nove zgodbe tudi vi?

Če boste sledili zgornjim 16 korakom, kako sodelovati pri storitvi PREMIUM STIKI - celostna individualna storitev, ste že na zelo dobri poti do srčno bogatejšega življenja. 

Upamo seveda, da do življenja v dvoje.