Steklenička življenja

Steklenička življenja


Elegantna steklenička z vilinskim krogom simbolov ali s simbolom za srečo je zagotovo ena izmed najbolj priročnih in vibracijsko privlačnih stvari, ki jih lahko nosite ob sebi prav ves čas. 

Izdelana  je v Steklarni Hrastnik in je iz enega najčistejših stekel na svetu, ki slovi po popolnem kristalnem sijaju ter je povsem brez primesi težkih kovin. Poleg tega se steklo lahko neskončno reciklira in tako tudi ne obremenjuje okolja.

Ne samo to, da vas steklenička opominja, da je potrebno vsak dan piti vodo "malo po malo", prav vsakič vas spomni in nezavedno postavi v vibracije za vas pomembnih življenjskih energij.

Splošno znano je, da voda sprejema in se odziva na informacije okolja ter temu primerno spreminja svojo vibracijo.

Če sami sebe ob vsakem požirku vode podprete z energijo Ljubezni, Sreče, Zdravja, Blaginje ... se vse to manifestira v celicah vašega telesa.

Energija je vse. In kamor energijo usmerjamo, tja potujemo tudi sami.

Svetovno znan pisec knjižnih uspešnic kot je Placebo ste Vi, nevroznanstvenik, Joe Dispenza, pravi: "Where your attention goes, your energy flows" kar pomeni - tja kamor usmerjate svoj fokus, tam se stvari začenjajo manifestirati v realnem svetu.

Prva je torej misel. In če ob vsakem požirku vode pomislimo in se podpremo z energijami, ki so za nas pomembne, se nam vse to zagotovo začne pojavljati v življenju.

Temu rečemo tudi Zakon Privlačnosti.

Cena stekleničke je 24,90 € in že vsebuje 22% DDV.


“Tehnični” podatki:
 

 • Volumen stekleničke je 700 ml, kar je približno enako volumnu ene buteljke vina.
 • Teža steklenke adijoplastenka.si je 525 g, kar ustreza teži približno dveh velikih jabolk.
 • Tisk na steklenkah adijoplastenka.si je iz UV organskih eko barv.
 • Dve izbiri: steklenička z vilinskim krogom, steklenička s simbolom za srečo.
 • Zamašek je iz bukovega lesa.
 • Tudi priloženi list papirja prihaja iz trajnostnih virov.
 • Embalaža steklenke adijoplastenka.si je elegantna in funkcionalna in je izdelana iz recikliranega papirja.
 • Zapira se na inovativen način, brez plastike in lepila.
 • Je slovenski izdelek.​
   

Kaj pridobite?
 

 • Energijsko podporo, ki bo bistveno pripomogla k dvigu vaše osebne vibracije, s tem pa tudi k boljšemu počutju, razpoloženju in doseganju ciljev.
 • Elegantno, stilsko stekleničko, ki bo hkrati tudi opomnik, da boste popili dovolj tekočine.
 • Lepo darilo, ki ga podarite sebi ali nekomu, ki mu želite dobro.
 • Skrbite za zdravje in okolje.
 • Zmanjšate ogljični odtis (s triletno uporabo steklenke boste zmanjšali ogljični odtis proizvodnje in uporabe plastenk za 98% oz. 54,77 kilograma CO2).

Opisi simbolov v VILINSKEM KROGU


Več o VILINSKEM KROGU z 8 ključi energij

 
 • Ljubezen – Amar Nat


Simbol vas uskladi z energijo ljubezni, jo pritegne v vaše življenje in vas z njo obda. Ljubezen je najpomembnejša stvar na svetu. Povezana je z vsem kar ste, kar počnete in kar v življenju imate. Vpliva na vse nivoje vaše biti in je ni mogoče pretentati. Kar imate resnično radi, raste in cveti, do česar ljubezni ne čutite, ne bo uspevalo.
 
Amar Nat pomaga preseči težave, ki so nastale zaradi strahu in škodljivih prepričanj, ki so vam v bila vsajena že v zgodnji mladosti. Posledično ne znate ali ne zmorete imeti radi sebe, kar se navzven izraža tudi v slabi samopodobi, nesamozavesti in nezadovoljujočih ali konfliktnih odnosih z drugimi.
 
Pripomore tudi, da vzljubite svoje telo, kar vpliva tako na vase fizično kot psihično zdravje, ter hormonsko ravnovesje. Ljubezen do denarja bistveno vpliva na stanje vašega računa in debelino denarnice, ljubezen do družine, pa do harmoničnega doma.
 

 • Varnost in Zaščita – Tarin Alb


Varnost je občutek, ko vemo, da smo lahko znotraj sebe mirni. Z optimizmom zremo v prihodnost, ne bojimo se okolja ali vstopanja v odnose z različnimi ljudmi. Je tisto notranje zavedanje, da je vse prav in da bo jutrišnji dan prav tako izpolnjen z vsebinami, ki jih želimo in obvladamo. Človek, ki nima zadovoljenega občutka po varnosti, jo išče ves čas. V sebi ne najde miru, kljub želji in trudu, pa zelo težko zgradi kvalitetne in dolgotrajne odnose. 

Simbol Tarin Alb okoli vas ustvari energijski ščit.  V notranjost tako lahko prodreta le ljubezen in luč, ter pozitivna energija iz zunanjega sveta. V vas aktivira pogum, ki se razraste, da je sposoben razkrojiti nezaželene plasti strahu in negativnih miselnih vzorcev. Občutek varnosti je ena od osnovnih življenjskih potreb in je temelj za razvoj osebnostne moči. Tarin Alb povečuje občutek varnosti in blagodejno vpliva pri tesnobi in raznih anksioznih stanjih.
 
Uporabite ga tudi za zaščito sebe in prostorov, nepogrešljiv je v avtu, na motorju, barkah, letalih in na vseh poteh.
 

 • Pritok Denarja – Amali Doare


Je simbol za pritekanje bogastva v materialni obliki. Idealen je za pospeševanje prodaje, trženje in finančni uspeh. Odpre vas za sprejemanje dobrin in topi miselne vzorce omejevanja, bolezenskega varčevanja in uboštva, ter poskrbi, da vam plačajo, kar vam pripada.
 

 • Harmonija – Shani Taer


Je simbol, ki vam pomaga harmonizirati življenje, saj vse v naravi teži k ravnovesju. Pomaga vam uskladiti fizično telo, intelekt, čustva in dušo – kar je osnova za osebnostno rast. Odlično vpliva tudi na razmerja med delom in zabavo, služenjem in trošenjem, ustrežljivostjo in postavljanjem sebe na prvo mesto. Deluje tudi med aktivnostjo in počitkom, ter vpliva na vse vrste odnosov, tako, da jim jemlje ostrino in dviguje kvaliteto.
 

 • Zaupanje – Elam Lin


Po poti prebujanja osebnosti vas lahko vodi le zaupanje. Elam Lin v vas vzbudi zavedanje, da zaupanje nima nobene zveze z logiko in razumom. Po svoji naravi je to stanje duha. Z njim boste lažje zaupali drugim, procesu življenja in predvsem samim sebi. Posledica tega bodo pravilne odločitve in pametni koraki. Zaupanje je izjemno pomembno tudi za gradnjo in razvoj medsebojnih odnosov – tako osebnih, kot poslovnih.
 

 • Vrata dimenzij – Eglan Vin


Je eden najbolj skrivnostnih, brezčasnih Vilinskih simbolov moči. Omogoča prehod v najvišje razsežnosti bivanja in delovanja. Popelje vas do neskončnih razsežnosti skrivnostnega znanja in energij. Omogoča vam popolnoma drug pogled na vaše lastno življenje in situacije, pospeši manifestacije in vzpodbuja kreacijo. Najbolj učinkovito ga uporabljajo ljudje, ki imajo čista in odprta vsa energijska središča v telesu, še zlasti pa srčno čakro. Pomaga nam tudi, da na svojo situacijo pogledamo od daleč in iz drugega zornega kota.
 

 • Sreča – Kaler Adali


Sreča ni čustvo, je odločitev.V psihologiji jo razumemo kot duševno oziroma čustveno stanje dobrega počutja, ki ga zaznamuje niz prijetnih občutkov in čustev, od zadovoljstva do radosti.
Vibracija simbola Kaler Adali vas v vsakem trenutku spominja na to, da ste samo vi, tu in zdaj, tisti, ki odloča o svoji usodi. V vsakem trenutku vas spomni na to, da so posledice vaših odločitev kot val, ki se prelije naprej in zlije nazaj.
 
Njegova energija, vam pomaga, da se zavestno ukvarjate s stvarmi, ki v vas vzbujajo prijetne občutke in si v spomin prikličete več prijetnih, kot neprijetnih dogodkov in situacij. Ko zavestno usmerite svoj fokus k prijetnemu, to bistveno vpliva na vaše notranje občutke in stanja. Z mislijo na to, kaj in kje je vaša sreča, bodo vaše odločitve vedno pravilne, izboljšali pa se bodo tudi vsi vaši odnosi (v raziskavi,ki traja ze 75 let so dokazali, da so prav medsebojni odnosi najpomembnejši za srečo).
 

 • Zdravje – Olan Rei


Simbol zdravja zajema celoten proces zdravljenja, ki ga sproži, in hkrati končni cilj popolnega ozdravljenja. Uporabljamo ga za izboljšanje splošnega zdravstvenega stanja vseh teles (snovnega, astralnega, mentalnega in spiritualnega), za ponovno vzpostavitev zdravega ravnovesja v telesu (predvsem na ravni sistema žlez z notranjim izločanjem) in za preprečevanje nastopa bolezni (preventivno).
 

Vsak vilinski simbol ima tudi svojo mantro


Mantre so svete besede, ki nosijo v sebi visoke vibracije in so napisane v jeziku, ki ga razume vsaka duša.

Sestavlja jo beseda ali sklop besed, ki prinašajo v naše življenje ogromno količino pozitivne energije, s ponavljanjem mantre, pa ustvarjamo vibracije, ki nas približujejo našemu osebnemu poslanstvu.
 

Cena velja za 1 kos in ne vključuje stroškov pošiljanja. Uporabljene slike so informativnega značaja.

Cena stekleničke je 24,90 € in že vsebuje 22% DDV.

Prijavite se na e-novice in izvedite še več.

Prijavite se